Продължете към съдържанието

Изхвърляне на стари мебели София и страната.  Транспортирането до сметище се осъществява с помощта на множество инструменти за разглобяване, начупване и демонтаж и със закрити и открити камиони.

При демонтиране на вграден гардероб без запазване на елементите може да се прибегне до помощта на чук и щанга. Масова практика на Кърти БГ е старите мебели да се начупват на подходящи парчета и да се подреждат плътно в превозното средство за съкращаване на транспортните разходи при извозване до специализирано сметище за депониране на строителни отпадъци и стари мебели.

Когато се разглобят или се начупят на парчета може да се съберат до 5 пъти повече стари мебели в товарен камион с каросерия 6-7 кубика . Ако не са начупени или разглобени мебелите заемат голяма част от каросерията на камиона и се налага за гардероб, секция и диван да се ползват два транспорта, което не е препоръчително и може да се избегне с предварителна уговорка с фирмата за изхвърляне на мебели, да ги приведе в така нареченото сгъстено състояние за плътна подредба в подходящото превозното средство.

Професионалните работници от Кърти БГ по демонтиране, изнасяне и транспортиране на стари мебели ще ви консултират на място за най-оптималният вариант как да се изхвърлят ненужните мебели.

Ако имате нужда от професионална консултация за изхвърляне на стари мебели или демонтаж на кухненски шкафове може да ползвате контактната форма на фирма за къртене и извозване на отпадъци Кърти БГ. Може да погледнете и промоционалният пакет за къртене на баня в София и околностите.

Пламен Йорданов, фоторепортер Кърти.БГ