Продължете към съдържанието

Кърти БГ продължава работа по Софийските метростанции. Постоянно къртене на бетон и бетонови елементи се извършва и в момента на метро станция „Ломско шосе”

За къртене на масивни шлицови стени от стоманобетон
Кърти БГ отдели екип от професионалисти в къртачните услуги, които ежедневно и безотказно къртят дебелите бетонови стени без да режат гъстата армировка.

Добре екипиран къртач има възможност да изкърти около един кубик бетон за един работен ден. В зависимост от възложените задачи и обема на работа мега структурата за професионално къртене ежедневно подсигурява между двадесет и двадесет и пет добре екипирани къртачи и общи работници за професионално къртене и почистване на отпадъците с професионални транспортни услуги.

Шлицовите стени са със средна дебелина около седемдесет, осемдесет сантиметра и за изкъртването на здравия добре армиран бетон са нужни инструменти за къртене, оборудвани с дълги шила и секачи.

Успоредно с работата по метро станциите в София, Кърти БГ продължава да работи по множество обекти в цялата страна. Продължава и постоянното партньорство със Свине комплекс „Юделник” до гр. Русе и пристанище „Бургас”. От месец март започваме премахване и почистване на стара хидроизолация в поредица промишлени сгради в гр. Пловдив.

С изключително кратките срокове и конкурентни цени Кърти БГ продължава да е партньор с големи строителни фирми в страната, като ”Енемона” АД, ”Сиенит” ООД, ”Варненска строителна компания” ООД и др.

За всяка малка поръчка, като дупка за аспиратор, или просто дупка за монтаж на един единствен дюбел професионалната структура за услуги кърти чисти извозва и пробиване полага същият професионализъм, опит и гаранции като при събарянето на най-големият промишлен комин.

За да се запознаете с професионализма на Кърти БГ може да посетите страниците услуги и цени за къртене, а в галерия може да разгледате разнообразие от снимки за събаряне на сгради, къртене на бетон и цялостни услуги (кърти чисти извозва), които предлагаме с конкурентни цени, най-кратки технически срокове за територията на република България. Всички цени, срокове и гаранции, структурата защитава с договор индивидуално за всяка поръчка.