Продължете към съдържанието

Кърти БГ извърши къртене на трегер по проект за най-кратък срок с мигновена реакция. В изкъртването се включиха двама професионални къртачи оборудвани с електрически инструменти за разбиване на здрав бетон. Едната къртачна машина тежи 11 кг, другата 27 кг. В комбинация двете, когато къртят една до друга имат сила на удара над 70 ”J” или капацитет на разрушителна способност (за бетон) над 2 тона на час.

Кърти БГ подходи много професионално към демонтирането на опасния трегер. Изкъртен е бетона по краищата на конструкцията, с цел да бъдат открити здравите точки, а именно къде е най-здравата армировка за да се прореже и отслаби конструкцията.

Преди всичко опасният трегер беше подпрян с метални подпори (хюнебеци) и след изкъртването на ръбовете и изрязването на армировката професионално екипираният персонал от мега структурата за къртене използва здраво въже, за да може да се издърпа трегера и да падне на земята.

След окончателното демонтиране и сваляне на земята стоманобетоновият трегер беше раздробен на подходящи за изхвърляне и товарене в превозно средство парчета. Двамата къртачи се справиха с цялата работа за по-малко от 150 мин. За извозване на бетоновото изделие беше използван малък камион тип ”мултикар”, защото отпадъка беше 30 чувала пълни по 30 кг.

Всички предлагани услуги къртачни услуги може да погледнете в страница ”услуги” на сайта или да разгледате цени за къртене в страница ”цени” на Кърти БГ