Продължете към съдържанието

Професионална фирма за къртене Кърти.БГ –  0888 67 0000

Кърти.БГ е безспорен лидер в областта  кърти, чисти, извозва на територията на цялата страна с най-кратки срокове защитени с договор.

От централата на структурата за професионално къртене се взимат всички стратегически решения за контролирането и качеството на предлаганите къртачни услуги в България. В качеството и сроковете не се допускат никакви компромиси, освен ако не са форсмажорни обстоятелства, независещи от организацията Кърти.БГ

В много случаи се правят ремонти и реконструкции по проект, при който всичко е поетапно и всяка фирма има срок за изпълнение. Къртачите влизат първи на обекта и след това от тях са зависими ВиК, ОВ, парни инсталации, зидарии и др.

100% от извършените поръчки на Кърти.БГ или са приключени предсрочно или в срок. За целта от ръководството на Кърти.БГ взеха решение да се подписват договори с до 30% неустойка при забавяне на възложените задачи. С този подход мега структурата има множество завършени проекти и продължава успешно да работи  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Сандански, Русе, Козлодуй и Видин.

– В гр. Пловдив Кърти.БГ спечели проект за демонтаж и извозване на хидроизолация от училища и детски градини по програма за енергийна ефективност, който завърши предсрочно с 6 дни.

– В гр. София реконструкция на 7 етажна сграда, къртене на отвори за врати, демонтаж на мебели, къртене на замазка. Проекта е завършен 2 дни предсрочно.

– В гр. Бургас проект по изкъртване и реконструкция на 124 бани, къртене на замазка и фаянс в приземен етаж. Обекта е изпълнен в срок.

За всеки от примерите и за всички други проекти Кърти.БГ дава минимални (съобразени технически) срокове в съотношение с ниска цена.