Продължете към съдържанието

www.къртене.com

Кърти, чисти, извозва, пробива, реже, демонтира, бетон тухла, замаска, фаянс, теракот, мозайка, остъкления и конструкций от метал и дърво, събаря сгради. Почистване на строителни отпадъци и извозване до специализирано сметище. Демонтаж и рязане на всякакви остъкления и витрини. Пробиване на дупки в камък, бетон, тухла. Къртене прокопаване на канали, рязане с диамантина – всички тези къртачни услуги можем да обобщим в две думи Kъртене.ком

Ние разполагаме с професионална техника за къртене, рязане и пробиване във всякакъв вид бетон.

След кърти, почиства, извозва – бетона се превръща в прах! В къртачните услуги нищо не може да ни се опре нито една сграда или пък метална конструкция дори и най-здравия бетон. Това е така, защото нашата бригада за бързо реагиране в областа на кърти, чисти, извозва, пробива, реже, демонтира, събаря сгради ще реагира мигновенно по всяко време на денонощието.

Къртене.ком е с основен предмет на дейност: къртене, почистване, извозване, пробиване, демонтиране, събаряне на сгради, рязане на всякакъв вид конструкций, прецизно премахване на остъкления и всичко друго свързано с къртачните услуги.

Персонала в Къртене.ком е добре екипиран, за най бързото и качествено изпълнение на услугите кърти, чисти, извозва.
Кърти е сложен процес изискващ максимална сериозност и професионализъм с това разбиране ние от Къртене.ком се придържаме към всички изисквания на къртачните услуги.