Продължете към съдържанието

Демонтаж на каса къртене и демонтажи на врати и каси

Демонтиране на каси е една сравнително опростена задача, ако те са от дървен материал. Но когато са произведени от метален винкел или така наречения П-лайзен, тогава процедурата по премахване отива на съвсем друго професионално ниво. Обикнобенно металните каси са хванати с шишове в бетонни и тухлени стени. Когато на входна врата на панелен блок, трябва да се премахне метална каса се намесва професионален деструктор, който е обучен да открива силните точки в металната каса и да ги отслаби до такава степен, че да успее да я премахне за около половин часа.

В случай, че Кърти БГ попадне на подобна каса праща деструктура с електрически къртач, ъглошлайф с няколко диска за метал и не метал, ръкавици и предпазен шлем. Когато се отрежат силните места на касата в 90% от случаите се налага намесата на електрически къртач тип „щанга“, за да може да се развибрира касата и да отлепи от спойката с бетона. Когато структурата за къртене попадне на дървени каси открива дървените трупчета в стената, така наречените „клепета“ и ги отстранява по най-деликатният начин.

В много от случайте се налага изнасяне и извозване на сметище на изкъртените каси и врати. За изнасянето се  използват  стълбищата в блока или къщата, защото не е препоръчително тези материали да се внасят в асансьора, поради надраскване и други повреди с някой ръб. Ако не може да се използва стълбище и единствената алтернатива за изхвърлянето на вратите и касите е асансьора, то тогава той трябва да се опакова по-подходящ начин с велпапе или  изолация, която се монтира под ламиниран паркет и всичко се залепва с хартиена лепенка тип „скоч“.

Кърти БГ извършва демонтажи малко преди да дойдат монтажниците на новите входни врати, за да не стои апартамента отворен дълго време. Дори има много случай, когато къртачите изчакват монтажниците, за да няма някоя част от стената, която трябва да се доразбие или да се ушири малко за да пасне добре новата каса.

При нужда може да погледнете цени за къртене и ако ви удовлетворяват и имате въпроси относно демонтаж на каса, къртене и демонтажи на врати и каси , може да използвате формата за контакт на фирма за къртене и извозване Кърти БГ или да позвъните на посоченият телефон за професонален отговор.