Продължете към съдържанието

Кърти бетон Бургас и околностите

Фирмата ни е основана през 2001 г. Нейният предмет на дейност е в областта на строителството, като е тясно специализирана в извършването на къртенето на бетон и земекопни работи в град Бургас и региона. Ние разполагаме не само с висококвалифицирани специалисти и необходимия опит в кърачните услуги, но и с всичката необходима техника за да отговорим, ефективно и коректно на Вашите нужди.Фирмата ни предлага строително разрушителни работи ,като къртене на бетон , събаряне на сгради , отстраняване на временни и постоянни постройки . Почистване на терена и извозване на отпадъците до специализирано сметище със собствен транспорт и чували.

Къртене на стоманобетон, тухла фаянс теракота, мозайка, замазка и др.Фирмата ни е дългогодишен лидер в областта на къртачните, демонтажни и разрушителни услуги . Персонала ни е добре обучен и екипиран с професионална техника за всякакъв вид къртене, събаряне на сгради и пробиване дупки

Събаря, бута и демонтира сгради, къщи, и всякакъв вид постройки Ръчното събаряне на сгради е отговорен процес, който се извършва от професионално оборудван екип. Като има възможност за сортиране и запазване на строителните материали постройки.

Почистване на терени, мазета, тавани, апартаменти, строежи и др.извозване на отпадъците до специализирано сметище със собствен транспорт и чували. Почистването става на ръка с чували, лопати, метли, колички и др.

Почистване, извозване и доставка на строителни материали и всякакъв вид хамалски услуги. Почистването на отпадъци става с чували, лопати и при необходимост колички. Транспортът с който извозваме да специализирано сметище е камион 2,5t,