Продължете към съдържанието

Кърти Къртене.ком е с основен предмет на дейност: кърти, чисти, извозва, къртене на бани, събаря сгради, демонтаж, пробиване, демонтаж остъкления на балкон, къртене на замазка, мазилка, мозайка, кърти фаянс, теракот, мрамор, демонтаж метални конструкции. Кърти Къртене. ком разполага с голям набор инструменти за професионално къртене на бетон и камък. Кърти Къртене. ком насочва предлаганите къртачни услуги, както към физически така и към юридичеки лица. За къртене по частни домове фирмата изпраща къртачи със специална подготовка за целта. Къртачите, които ще посетят вашият дом работят внимателно и чисто, като се стремят да не притесняват съседите.Кърти Къртене. ком се заема и с тежката работа да почисти отпадъците след къртенето, независимо дали ще се изнасят пеша или с асансьор. Кърти Къртене. ком разполага и с няколко вида камиони за извозване на всякакви отпадъци. В случайте, когато юридически лица имат нужда от къртачни услуги, Кърти Къртене. ком изпраща професионални къртачи според поръчаните услуги. Кърти Чисти Извозва по строежи, предприятия, заводи, халета, офис сгради и др. За поръчките кърти, чисти, извозва, къртене на бетон, кърти фаянс и теракот, демонтаж витрини и остъкления, демонтаж метални и дървени конструкции, пробиване на всякакви дупки, масово почистване и извозване Кърти Къртене. ком при нужда изпраща представител да направи оглед и да изготви оферта напълно безплатно. Кърти Къртене. ком държи на договорените срокове в къртачните услуги и затова предлага договор за всяка поръчка за къртене, почистване и извозване. В договора се отбелязва видът на къртачните услуги, цена за кърти, чисти, извозва и срок. Фирмата се развива добре и с отговорност приема поръчки за кърти, чисти, извозва, събаря сгради, демонтаж, пробиване, рязане и др. Множеството къртачни услуги извършени през годините допълват и обогатяват опита на Кърти Къртене.ком Затова твърдим, че няма поръчка в къртене на бетон, тухла, камък, демонтаж конструкции, събаряне на сгради и др., която да не можем да извършим независимо от сложността на изпълнение. Кърти Къртене. ком ще ви посети независимо от обема на къртачната услуга от събарянето на сгради до пробиването на една единствена дупка. С постоянството и сериозното отношение към услугите кърти, чисти, извозва. Кърти Къртене. ком се доказа, като желан партньор на българският пазар за къртачни услуги.

Сайтът Кърти Къртене. ком бе създаден за удобство на клиентите търсещи къртачни услуги. Тук те могат да придобият представа за дейноста кърти, чисти, извозва, да разгледат галерията от къртачни услуги и най- вече да придобият представа за цените на услугите, кърти, чисти, извозва, събаря сгради, пробива, демонтира и др. Ако има нещо неясно тогава клиентите могат да се свържат с Кърти Къртене. ком на страницата за контакти с удоволствие отговаряме на всички въпроси за кърти, чисти, извозва, къртене, къртачи, къртачни услуги, демонтаж остъкления, събаряне на сгради, къртене на бетон, къртене на бани и мн. др. Фирмената политика на Кърти Къртене. ком е да спомага за непрекъснатото развитие на услугите кърти, чисти, извозва, чрез въвеждане на иновационни методи и технологии и утвърждаването им на българския пазар. Мисията на Кърти Къртене. ком е да задоволява високите потребителски изисквания в къртачните услуги, като утвърждава взаимоотношения на доверие и лоялност с партньорите и клиентите си, да създава добри условия за обмяна на идеи и развитие на професионалните къртачи.

За най-доброто качество на предлаганите услуги за къртене, почистване и извозване, Кърти Къртене. ком работи със световно известни произвоздители, следи за бързина и точност на поръчаните къртачни услуги, подържа добри партньорски отношения с други фирми занимаващи се със строителство. Кърти Къртене. ком се стреми към териториално национално покритие в услугите, кърти, чисти, извозва, къртене, къртачи, събаряне на сгради, къртене на баня, пробиване, демонтаж и др. Къртачните услуги предлагани от Кърти Къртене. ком намират широко приложение на българският пазар. С оглед на всички изброени факти за качество на предлаганите къртачни услуги, като бързина, чистота, лоялност и коректност Кърти Къртене. ком се доказа и се доказва, като надежден партньор на който може да се разчита за качествено изпълнение на услугите кърти, чисти, извозва.

Кърти Къртене. ком предлага стандартни и нестандартни услуги за кърти, чисти, извозва, къртене на бетон, тухла, фаянс, теракот, мозайка, замазка, къртене на бани, демонтаж всякакви конструкции, пробиване на дупки, събаряне на сгради, демонтаж на покриви, къртене и демонтаж на паркет и ламперия, рязане и др. Тук ще опишем някой от изброените услуги.

Кърти Чисти Извозва

В случайте, когато се налага къртене, почистване и извозване, Кърти Къртене. ком подсигурява професионални къртачи, здрави чували и камиони за извозване на отпадъците според количеството. Кърти Чисти Извозва е често срещана услуга при частни и юридически лица. Има случай, когато за дадена поръчка за къртене има подсигурени хора за почистване и тогава се налага само къртене и извозване, но в повечето поръчки се предпочита цялостното изпълнение Кърти Чисти Извозва.

Кърти Почиства

Къртене и почистване се налага най-вече на обекти в груб строеж или на обекти в които се налага насипване на материали. Тогава Кърти Къртене. ком само кърти и почиства т.е насипва някъде отпадъците без да ги извозва.

Кърти Извозва

Къртене и извозване без почистване и товарене се налага в помещения, където поръчалите къртачни услуги разполагат с персонал за почистване или по частни домове най-често се ползват приятели за почистване и изнасяне на отпадъците, но в много от случайте пак се налага професионалната намеса на Кърти Къртене. ком

Кърти Бетон

Къртене на бетон се налага на множество обекти за къртачни услуги, Кърти Къртене. ком изпраща професионално екипирани къртачи за бързото изпълнение на всяка поръчка свързана с къртене на бетон.

Кърти Тухла

Къртене на тухла. Това са най-често стени, комини, малки и големи тухлени постройки. За къртене на тухла се изисква професионален и прецизен подход, кърти се постепенно с цел да няма поръжения от цялостно паднали тухлени стени, комини и сгради.

Кърти камък

За къртене на камък се ползват най-здравите и мощни машини, понякога се налага първо да се разпробие каменият материал и след това да се кърти на парчета. На практика това са едни от най-трудните къртачни услуги срещани някога.

Кърти фаянс и теракота

За къртене на фаянс и теракота е необходимо професионалните къртачи, които извършват услугата да имат подходяща екипировка като: широки къртачни секачи, подходящи машини за целта и при нужда от почистване да имат здрави чували трудни за разрязване от острият материал на фаянса и теракота.

Демонтаж остъкления на балкон

За демонтирането на остъкления се ползват металорежещи машини, облепващи материали, ленти за отцепка на раьона и др. Безопасното демонтиране на остъкления е свързано с много познания в областа и внимателно преценена демонтажна дейност.

Демонтаж метални и дървени конструкции

Демонтирането на какъвто и да било вид конструкции е доста отговорна услуга. Къртене, рязане, демонтаж на конструкции се извършва под строгия контрол на техническо лице, преценяват се всички рискове и усложнения, като много често се ползват вишка и кран.

Почистване на всякакви отпадъци

Почистването на отпадъци е не по-малко отговорна услуга. За почистване на отпадъци са необходими голями количества здрави чували, колички, лопати, кофи, метли и др. Кърти Къртене. ком почиства всякакви отпадъци от различни етажи дори и без асансьор.

Извозване на всякакви отпадъци

Извозване на отпадъци става с разнообразие от камиони. Според количеството отпадък Кърти Къртене. ком изпраща подходящ камион за извозване на строителни или битови отпадъци.

Къртене бетон до 10 см. – 25 лв./кв.м

Къртене бетон над 10см. – 35 – 50 лв./кв.м

Къртене замазка до 6 см. – 8 лв./кв.м

Къртене замазка над 6 см. – 8 – 15 лв./кв.м

Къртене тухли – 9 лв./кв.м

Къртене дупки до 2 кв./м см. бетон – 130 лв./бр.

Къртене дупки до 2 кв./м тухла – 70 лв./бр.

Къртене дубка за абсорбатор – 90 лв./бр.

Пробиване -къртене конзоли – 15 лв./бр.

Къртене при нестандартни и екстремни условия по споразумение