Продължете към съдържанието

Фирма за къртене – 0888 67 0000 почистване и извозване КЪРТИ.БГ

Кърти БГ е елитна къртачна дивизия, която има много последователи за къртачни услуги в България. С многобройният си персонал от добре обучени и екипирани къртачи структурата държи добри пазарни позиции и реагира на време при изграждането на къртачната си мрежа в цялата страна, както и при предлагането на качествени услуги в срок за къртене, почистване, демонтиране и извозване. Кърти.БГ е предпочитан  партньор в къртачните услуги и при намирането на ефективни решения за къртене и пробиване на труднодостъпни места. Фирмата е тясно специaлизирана в къртене на бетон, почистване на отпадъци и извозване до сметище.

Кърти.БГ има много завършени проекти и работи в София, Пловдив, Бургас, Варна, Сливен, Русе, Враца, Козлодуй, Сандански и областите им. Седалището на мегаструктурата е в гр. София, където се вземат решения от най-високо ниво, които се разпределят по йерархичен път в организационната мрежа за къртене и извозване в цялата страна.

Изграждането на пазарна икономика в къртачните услуги изисква познания в много области: пробиване, къртене на бетон и камък, демонтиране, събаряне на сгради и мн. други. Едно от задължителните условия за ускоряване процеса на развитие на нашата дивизия за къртене е запознаването и усвояването на основните концепции и стратегии в нашия бранш.

За просперитета на Кърти.БГ от голямо значение е гъвкавостта, коректността и отговорността към нашите партньори и клиенти, правилната организационна йерархия и успешното концентриране на ресурсите към перспективни дейности като събаряне на постройки, почистване на тавани и мазета, прецизно пробиване на дупки, къртене на бетон, къртене на плочки и замазки, демонтиране на конструкции от метал и дърво за най-кратки срокове.

Съществуват много фирми, които предлагат услугите кърти, чисти, извозва, а резултатът е високото ниво на конкуренция. Кърти.БГ се старае да предлага диференцирани къртачни услуги с най-доброто съчетание от качество, цена и срок. Като цяло услугите на мултиструктурата се характеризират с висока степен на адекватност и са съобразени с изискванията на клиентите.

Персоналът на Кърти.БГ се набира от университети, трудови борси и бюра за безработни. Изборът на къртачи и общи работници се осъществява чрез конкурс или интервю. Основните трудови условия и изисквания се договарят със Синдиката. Фирмата разполага с добри възможности за избор на кадри от цялата страна. Особено място имат мотивираните с желание за обучение професионални къртачи. Човешките ресурси на фирмата са предимно млади специалисти в областа кърти, чисти извозва. Фирмата държи и счита за свое основно предимство професионализма на служителите си.

Мисията на организацията е да се задоволят съществуващите, реалните и потенциалните клиенти, което се постига чрез предлагане на професионални услуги за къртене, почистване, извозване, събаряне на сгради и пробиване на съобразено ниски цени.

Процесът къртене и извозване започва с обаждане по телефона и свързване с Кърти.БГ. Ще ви отговори длъжностно лице приемчик-оператор който приема поръчки с помоща на мобилно устройство. След проведеният разговор и при евентуално уточняване на цена той въвежда данните за точен ден и час на поръчката, точен адрес и телефон за обратна връзка. В уреченият ден поръчката се предава на мениджър който организира дейността и ръководи екипът от къртачи определен за Вашата поръчка.

Предимство са:
– Целогодишното професионално обслужване в цялата страна от телефонното обаждане до почистването и извозването
– Гъвкавост при задоволяване изискванията и на най-изтънчените клиенти в кърти бизнеса
– Адекватно предлагане на къртачните услуги съобразно изискванията на местния пазар
– Точни и кординирани действия във всяка точка на страната
– Анализ на опасностите в дадена ситуация и навременна реакция при отсраняване на аварии

Структурата за професионално къртене и демонтиране има добър лицензиран партньор за извозване, деподиране и обезвреждане на опасни отпадъци, електроизчислителни машини, стари компютри, химични вещества и др.

Ако имате нужда от услуги кърти, чисти, извозва, къртене на бетон, почистване на отпадъци, пробиване на дупки, събаряне на сгради, не се колебайте! Свържете се с Кърти.БГ и питайте! На всеки въпрос ще ви бъде отговорено адекватно и точно за цена, време и начин на изпълнение.