Продължете към съдържанието

Кърти.БГ работи целогодишно на територията на цялата страна с постоянни и временни партньори.

Есента е силен сезон в къртачните услуги, затова всеки бърза да завърши ремонта преди зимата и най-вече преди Коледните празници. Кърти.БГ реагира адекватно при изграждането на къртачната си мрежа в цялата страна и поради това спечели множество партньори, с които работи целогодишно.

Някой предимства с които печелим постоянни партньори са:
1.Най-кратки срокове за територията на страната защитени с договор;
2.Винаги средна или ниска цена защитена с договор;
3.Точен подход при екстремни и бедствени ситуации;
4.Укрепване и обезопасяване на работната площадка;
5.Мълчалив персонал, който говори само ако е нужно с точни изрази по конкретния въпрос;
6.За всяка дейност минимум един професионален отговорник с дългогодишен стаж;
7.Всеки от Кърти.БГ може да се изказва, само ако е попитан и е компетентен по зададения въпрос;
Поради всички тези и други причини Кърти.БГ успя само за 25 календарни дни да изкърти, почисти, изнесе и извози на сметище Враждебна бетон, замазка, тухла и дървения над 1500 куб/м от 7 етажен блок.

С многобройният си персонал и стратегически разположени бази в градове като София, Варна, Видин, Благоевград, Русе, Бургас, Хасково и др. Кърти.БГ печели много проекти за къртене и реконструкции.

Така например елитната къртачна дивизия кърти в гр. Варна опасни козирки, множество реконструкции в хотели, къртене на стари мазилки, събаряне на сгради и извозване до сметище. В гр. Бургас структурата кърти на пристанище Бургас, събаря множество сгради, участва в реконструкцията на хотели по цялото Българско черноморие. В гр. Благоевград учасва в подновяването на пътната инфраструктура, събаряне на стари постройки със запазване и сортиране на материали. В гр.Дупница къртене и реконструкция на бомбоубежище, къртене по проект на бетонни стени в новострояща се кооперация. В гр. Симитли демонтаж на покрив, къртене на скали и къртене на бетонни настилки, изкопи на ръка, септични ями, ОВ инсталации. В гр.Русе участие в реконструкцията на множество хотели, къртене и събаряне на опасни мазилки и сгради, целогодишно участие в периодичните подобрения и ремонти в свинекомплекс ”Юделник.”

Това е само една малка част от голямата ръка на Кърти.БГ
Да работиш в мегаструктурата за къртене е отговорност и лоялност, затова персонала е обучен стриктно да спазване законите на Р. България и законите на Кърти.БГ и поради това организацията никога не закъснява със сроковете освен, ако не са форсмажорни обстоятелства.