Продължете към съдържанието

Къртачи.com се занимава основно с къртачни услуги – къртене на бетон, тухла, фаянс, теракот и др. Демонтаж метални конструкций, комплексна подготовка на обекти за ремонт, събаряне на сгради.

Почистване на строителни отпадъци с извозване до сметище. При нас работят професионални къртачи с опит, подготвени да извършат къртене, почистване, извозване, демонтаж на всякакъв вид стоманобетон и конструкций.

Персоналът на Къртачи.com е добре обучен и екипиран с професионална техника за къртене, събаряне на сгради и пробиване дупки. Професионалното къртене на бетон се извършва от екип къртачи, обучени да реагират при всякакви ситуаций свързани с услугара „кърти чисти извозва“.

Демонтаж на метални, дървени и всякакви конструкций се извършва от къртачи, оборудвани с металорежещи машини и професионална екипировка за осигуряване безопастноста на работа. Събарянето на сгради става от екип с оборудване за къртене на стени, комини, плочи, греди и др.

Чисти строителни и други отпадъци от строежи, апартаменти, мазета, тавани. Почистването става с чували, лопати колички и при нужда се монтира ръкав за височинно почистване. Извозва отпадъци със всякакви камиони.