Продължете към съдържанието

Къртене на бетон в гр. Бургас

КЪРТИ почиства – бетон, камък, тухла, събаря постройки от стоманобетон, както и стари сгради. Демонтира сложни метални конструкции, Къртене на всякакъв вид настилки. Пробива отвори в стени и плочи. Товари със собствени чували и извозва до специализирано сметище със собствен транспорт. Чисти тавани мазета, апартаменти от битов и строителен отпадък.

Услугите които се извършват от екип специалисти са:

1.Кърти бетон Бургас, кърти тухла Бургас, кърти фаянс Бургас, кърти теракот Бургас, кърти мозайка Бургас, кърти замазка Бургас, кърти комини Бургас, кърти панели Бургас, и др.

С професионална къртачна техника и умения ние с лекота къртим всякакъв вид строителен материал.

2. Кърти по домовете – Къртачни услуги по домовете.

Справяме се без проблем с къртене на всичко в дома ви (бани, кухни,мазилки,замаски, мозйки, комини, панели и други). Справяме се достатъчно бързо с всяка почъчка за къртене, като се стремим да не притесняваме вашите съседи.

4. Събаря и кърти чисти извозва промишлени и обществени сгради и съоражения.

Събарянето на промишлени и обществени сгради е много отговорна задача, но ние се заемаме с нужното внимание, сериозност и професионализъм към поставените задачи за къртене и събаряне на сгради.

5. Демонтаж на конструкций от дърво, метал, бетон, стъкло и др.

С най-модерните и професионални металорежещи, пробивни и къртачни машини, ние демонтираме всички видове конструкции.

6. Почистване на строителни и битови отпадъци.

Предлагаме професионално почистване, както на строителни обекти, така и на тавански помещения, мазета, апартаменти, гаражи и дворни места.