Продължете към съдържанието

Кърти Почиства. ком е иноваторска фирма насочена главно в услугите кърти, чисти, извозва, къртене, къртачи, къртачни услуги, кърти и извозва, къртене на баня, къртене и демонтаж на тавани, демонтаж остъкления, демонтаж конструкций, пробиване, почистване и извозване на всякакъв вид отпадъци. Персоналът в Кърти Почиства. ком е в доро физическо състояние, добра подготовка и екипитовка за къртене на бетон, тухла, фаянс, теракот, мрамор, мозайка, замазка, мазилка и др. Всеки постъпил в редиците на Кърти Почиства. ком минава кратък курс на обучение за ползване на къртачна техника и за качествено изпълнение на услугите Кърти Чисти Извозва. Фирмата държи на доброто отношение на персонала един към друг, на точната координация в дейността къртене и на коректни отношения към клиентите поръчали къртачни услуги. Кърти Почиства. ком ясно осъзнава затрудненията и проблемите, които могат да възникнат в изпълнението на поставени задачи за къртене и почистване, затова има отговорник за всяка поръчка Кърти Чисти Извозва. Всеки клиент поръчал къртачни услуги контактува с главен къртач, който е отоворник. Стремежа на Кътри Почиства. ком е да предлага качествени услуги в областта къртене, почистване и извозване без компромис в качеството и сроковете за изпълнение. С оглед професионалното изпълнение на къртачни услуги Кърти Почиства. ком подържа всички къртачни инструменти и помишни средства в исправност и в постоянна готовност за масово къртене в различни помещения, офиси и апартаменти.Кърти Почиства. ком предлага къртачни услуги по домовете. Професионален екип къртачи работи прецизно и чисто в частни домове, съобразено с разрешените часове за вдигане на шум и с внимателен подход към съседите.

Кърти Почиства. ком кърти бани, демонтира остъкления, кърти замазки, демонтира дограма, демонтира каси на врати, пробива дупки и всички други къртачни услуги неоходими в ремонта на частното жилище.

Кърти Почиства. ком работи и в промишлени зони, кърти стоманобетонни конструкции, демонтира метални и дървени конструкции, събаря сгради, кърти голями количества бетон и замазка за кратки срокове.

Професионален екип къртачи, кърти стоманобетонни конструкции с професионален подход и техника. Демонтира и нарязва метални и дървени конструкции, със същият опит, внимание и прецизност към работата. Когато се налага масово къртене на бетон и замазка се мобилизира голяма част къртачна техника и къртачи за бързо, качествено и безопасно къртене.

Кърти Почиства. ком почиства отпадъци от апартаменти с/без асансьор независимо от етажа. За целта се ползват здрави чували, лопати, кофи, метли. Когато се наложи почистване на голями количества отпадък от висок етаж, Кърти Почиства. ком при възможност монтира така нареченият ръкав за бързо и лесно почистване. Ако се налага почистване на битови отпадъци, като стари мебели и друга покъщнина се ползват инструменти за демонтаж, рязане и разглобяване.

Кърти Почиства. ком предлага почистване и извозване на стоителни и битови отпадъци. Извозване на строителни отпадъци е с няколко вида камиони и се реализира на специализирано за това сметище. Кърти Почиства. ком разполага с няколко камиона за бързо извозване на строителни и битови отпадъци както следва:

-малък за извозване на отпадъци до 60 чувала;

-среден до 120 чувала и голям до 240 чувала.

С оглед натовареният тарфик Кърти Почиства. ком постоянно увеличава своят автопарк за извозване на строителни и битови отпадъци.

Услуги

Кърти Почиства. ком предлага услуги само и единствено в сферата на кърти, чисти, извозва, събаря сгради, демонтаж конструкции, къртене на бани, демонтаж на остъкления, къртене на бетон, къртене на замазка, рязане на метали, пробиване на дупки и др. В този раздел се представя подробно описани някои къртачни услуги.

Кърти бетон

Кърти бетон е една от най-често срещаните къртачни услуги. Когато се налага подобен вид къртене се ползват най-професионалните и здрави машини за целта. Къртенето на бетон става с много техники и умения от къртачите.

Кърти тухла

Кърти тухла е също не по-малко срещана услуга от къртенето на бетон. Когато се налага къртене на тухли се ползвзт различни инструменти за целта, но най-вече професионални къртачни машини и помощни средства. Къртачите, които извършват този вид къртене внимават с подхода към тухлените стени, защото те са капризен и изненадващ материал.

Кърти камък

Кърти камък е една от най-трудните къртачни услуги срещани някога. За къртене на камък е необходима специална екипировка и разбирасе професионални инструменти за къртене и пробиване. Когато се кърти камък много често се налага първо да се разпробие с диамантени сфредла и тогава да се кърти.

Кърти замазка

Кърти замазка звучи опростено като кърти тухла, но на практика не е така. Къртенето на замазка става с най-професионалните къртачни машини и със специални широки секачи. Когато се кърти замазка трябва много да се внимава за минаващи под нея инсталаций от ВиК и Електро.

Кърти фаянс и теракота

Кърти фаянс и теракота с професионални олекотени машини с мощна сила на удара. Къртене на фаянс и теракота е придружено от специална екипировка, широка лопатка монтирана на къртачните инструменти и предпазен шлем, и др.

Къртене на бани

Къртене на баня е много сходно с къртене на фаянс и теракота, но понякога се налага къртене и демонтаж на вана, тоалетна, мивка и др. Къртене на баня става с внимателен подход към стените, тръбите и кабелите в банята. Къртене на бани е съпроводено и с къртене на канали за тръби, както и демонтаж на стари тръби и канали, демонтаж на тоалетни, мивки и вани става внимателно и прецизно за да няма щети.

Демонтаж метални конструкции

Демонтиране на метални конструкции е една от най-отговорните къртачни услуги. Демонтаж на метални конструкции е съпроводено от екип с професионален технически подход и подходящи металорежещи и къртачни инструменти. При демонтирането на конструкции трябва точно да се определят опорните точки и тежината на материала.

Демонтаж дървени конструкции

Демонтирането на дървени конструкции е не по-малко отговорно от демонтажа на метални конструкции. Ползват се режещи инструменти, въжета при нужда вишка, кран и др. За демонтаж на дървени конструкции е необходим същият технически подход, определяне на материала, като здравина, тежест и др.

Демонтаж остъкления и витрини

Демонтаж остъкления и всякакви витрини е сложна, прецизна и опасна къртачно-демонтажна услуга. Най-често се демонтират остъкления на балкон в зависимост от етажа идва и сложността на изпълнението. Прави се отцепка на района, облепват се стъклата и се режат по най-прецизният начин за да няма никакви поражения.

Пробива дупки

Пробиване на дупки в бетон, камък, тухла. Дупките са под всякаква големина и форма и за различните се ползват различни инструменти. В случай, когато се кърти отвор за врата е необходима професионална къртачна техника, когато се пробиват малки дупки са необходими перфоратори с диамантени сфредла.

Почистване на отпадъци след къртене

Почиства отпадъци след къртене на бетон, тухла, камък, фаянс, теракот, мрамор и др. Почистването е съпроводено с много труд, отпадъците се събират в чувал и се изнасят до пригодено за целта превозно средство. Понякога се налага изнасяне от различни етажи без асансьор, тогава се ползват същите здрави чували подсигурени от Кърти Почиства. ком

Почистване на битови отпадъци

Почистване на битови отпадъци става със същите здрави чували за дребни отпадъци. Когато се налага почистването на апартаменти и други помещения от стари мебели и друга покъщнина е необходим демонтаж, рязане и разглобяване.

Извозване на всякакви отпадъци

Извозва строителни и битови отпадъци. Извозване на отпадъци става с няколко камиона и всички отпадъци се извозват на специялизирани сметища.

Това бяха някой от ислугите предлагани от Кърти Почиства. ком. за кърти, чисти, извозва, кърти бани, къртене, демонтаж, пробива, събаря сгради, пробива, реже и др.

Цени

Кърти Почиства. ком определя цени според следните услуги за къртене, почистване, извозване, събаряне на сгради и съоражения, къртене на бетон, къртене на баня, пробиване, демонтаж конструкции, рязане и др.

Кърти бетон от 130 до 250 лв. за кубик в зависимост от коефициент на трудност и количество. къртене на бетон е една от най-често срещаните къртачни услуги.

Кърти тухла от 30 до 80 лв. за кубик в зависимост от коефициент на трудност и количество. Кърти тухла е също не по-малко срещана услуга от къртенето на бетон.

Кърти замазка от 80 до 150 лв. за кубик в зависимост от коефициент на трудност и количество. Кърти замазка звучи опростено, като кърти тухла, но на практика не е така.

Кърти фаянс и теракота от 5 до 10 лв. за квадрат в зависимост от коефициент на трудност и количество. Кърти фаянс и теракота с професионални олекотени машини с мощна сила на удара.

Демонтаж метални конструкции по споразумение след направен безплатен оглед. Демонтиране на метални конструкции е една от най одговорните къртачни услуги.

Демонтаж дървени конструкции по споразумение след направн безплатен оглед. Демонтирането на дървени конструкции е не по-малко отговорно от демонтажа на метални конструкции.

Демонтаж остъкления и витрини от 45 до 100 лв. за квадрат в зависимост от коефициент на сложност и количество. Демонтаж остъкления и всякакви витрини е сложна, прецизна и опасна къртачно-демонтажна услуга.

Пробива дупки по споразумение в зависимост от количество, сложност и др. Пробиване на дупки в бетон, камък, тухла. Дупките са под всякаква големина и форма и за различните се ползват различни инструменти.

Почистване на отпадъци след къртене с наши чували 2 лв. бр. до 30 кг. с асансьор. Почиства отпадъци след къртене на бетон, тухла, камък, фаянс, теракот, мрамор и др.

Почистване на отпадъци след къртене с наши чували 1.5 лв. бр. до 30 кг. на етаж без асансьор. Почиства отпадъци след къртене на бетон, тухла, камък, фаянс, теракот, мрамор и др.

Извозване на всякакви отпадъци камион 2 тона. 80 лв. бр. Извозва строителни и битови отпадъци.

Извозване на всякакви отпадъци камион 5 тона. 90 лв. бр. Извозва строителни и битови отпадъци.

Извозване на всякакви отпадъци камион 6 тона. 100 лв. бр. Извозва строителни и битови отпадъци.

Извозване на всякакви отпадъци камион 10 тона. 160 лв. бр. Извозва строителни и битови отпадъци.

Промоционални цени за Кърти Чисти Извозва

Кърти Чисти Извозва баня 200 лв.

Кърти Чисти Извозва подпрозорец 180 лв.

Кърти Чисти Извозва отвор за врата 200 лв.

Кърти Чисти Извозва замазка в панелна кухня 210 лв.

Кърти Чисти Извозва замазка в панелен хол 310 лв.

Кърти Чисти Извозва панелен коридор 200 лв.