Продължете към съдържанието

L-BOXX-кутията беше разработена съвместно от фирмите Bosch и Sortimo, лидера на пазара за оборудване на превозни средства. Новините са че така се създаде добра система за оптимална мобилна работа.

За транспортиране – по-удобна от всички куфари:

  • Изключително лесно захващане с прищракване и разделяне на различни L-BOXX-кутии за удобното транспортиране на няколко електроинструмента.
  • Изключителна съвместимост със Sortimo: пасва идеално и директно без адаптер към изпитаната от TUV система за оборудване на превозни средства на фирма Sortimo за оптимална безопасност при натоварване и защита на пътниците също и в екстремни ситуации няма да се чупи лесно.

За съхранение – по-гъвкава от всеки куфар:

Чрез богатата производствена програма за консумативи на Sortimo L-BOXX-кутията може практично да се конфигурира произволно, за да съхранява надлежно електроинструменти,  за къртене и всякакви принадлежности и консумативи от бизнеса кърти чисти извозва бизнеса, .

Така L-BOXX-кутията става Вашият дългосрочен партньор по отношение на реда и транспортирането, която със своята здрава конструкция няма да се изкърти и да Ви изостави и при натоварвания до 100 kg.

Новият акумулаторен пробивен винтоверт GSR 14,4-2-LI Professional сега може да се купи вече в L-BOXX-кутия.