Продължете към съдържанието

Къртене, демонтиране и почистване на хидроизолация се налага, когато тя е много стара, най-вероятно няколко напукани слоя и пропуска вода. Разрушаването и повредата на съществуваща хидроизолация може да стане по-много причини, като земетресение, слягане на сградите, разкъсване от стъпки при монтаж на антени, кабели и др. Когато е нарушена здравината на хидроизолацияния слой може да се покрие частично с парчета, така наречените „кръпки“, което не е предпочитан вариант за изработка на качествена изолация.

В случай на сериозна повреда и течове Кърти БГ се намесва преди колегите за монтаж на хидроизолации. Почитване на покрива може да стане по няколко начина. Най-бързият е с електрически къртачи и широки длета да се изтърже старата изолация до здрава основа, а именно бетона на покрива. В много случай се налага и третиране с различни препарати.

Кърти.БГ кърти, почиства и извозва всякакви изолации, от течна гума, битум и др. Първо се нарязва с длето тип нож пригодено към елекртическия къртач, събират се отпадъците и се свалят по подходящ начин, след което се извозват до специализирано сметище за деподиране на строителни отпадъци.

Мега структурата за къртене има много завършени проекти за премахване и почистване на всякакви видове изолации на територията на цялата страна. Ако и Вие имате нужда от подобна услуга, която трябва да се извърши качествено на разумна цена и за най-кратък срок може да ни потърсите на контактната форма на сайта или на gsm:  0888 67 0000 За още къртачни услуги може да погледнете цени за къртене на бетон, плочки и тухли.