Продължете към съдържанието

Отново в рамките на един работен ден Кърти БГ извърши къртене, почистване, изнасяне и извозване на 350 кв.м теракота и замазка с дебелина 4 см. На работната площадка имаше 14 служителя разпределени в отделни сектори, където едни къртеха теракота и замазката, други събираха в чували и изнасяха до асансьорите в които се пълнеха по 4-5 чувала с общо тегло не повече от 150 кг. (асансьорите са за 400 кг.)

Работеше се отново къртене в гр. София, бул. България на 5,6 и 9-ти етаж. За почистването и пълненето на чували със строителни материали се използваха лопати от марката „FISKARS”, нови плетени чували и ръкавици със силиконово покритие, за да няма опасност от нарязване, чрез острите парчета на изкъртените плочки.

Общия материал за разбиване беше плътна маса 18 кубика, но след като се изкърти разбухва до 26 кубика. И се наложи да се извозва с контейнера на мега структурата за къртене, който събира 15 кубика замазка и теракота (тежък материал).

Както обикновено всички екипи на Кърти БГ започнаха работа в 8:00 часа и към 16:30 часа вече се изнасяха последните чували със строителни отпадъци. Докато едни работеха в София, други събаряха незаконна постройка в гр. Самоков, трети къртят кубето на църквата в Южният парк в столицата. И пак съчетанията на няколко отговорни обекта от които някой в провинцията не попречи на добрата йерархична организация на Кърти БГ и уменията да работи на няколко места едновременно с кратки срокове и конкурентни цени.

За подробности около тези и множество други обекти може да разгледате страницата с новини или галерия на сайта Кърти БГ. А ако се интересувате от определена услуга, то тогава погледнете страница – услуги или цени за къртене, почистване и извозване до регламентирано сметище.

Десислава Георгиева – Фоторепортер на Кърти БГ