Продължете към съдържанието

www.пробива.com работи с BOSCH

Диамантената техника на Bosch: Силата става система
Диамантените пробивни системи на Bosch са предназначени за висока мощност и комфорт при работа. За Вас това означава: високоефективно сухо и мокро пробиване – дори и в най-твърди скални материали и бетон. При това масивната техника осигурява работа със слаби сътресения и малко прах. Богатата гама консумативи за мокро и сухо пробиване е лесна за използване и дава възможност за точна работа в работни ситуации с високи изисквания.

Диамантената техника на Bosch работи мощно и точно дори през най-твърд бетон. И то със слаби сътресения и малко прах. При това стойката за бормашина S 500 A Professional осигурява абсолютно точни резултати при всички мокри и сухи пробивания на отвори, дори при големи диаметри.

Системата за мокро и сухо пробиване на Bosch предлага наред с диамантено-пробивните машини също и богата производствена програма за консумативи, с които Вие сте оборудвани за всяка задача. С тези инструменти Вие постигате висока точност – както в армиран бетон, така и в зидария. Със стойката за бормашина S 500 A Professional диамантено-пробивната машина застава идеално на стената и позволява пробиване с висока точност при големи диаметри – за надеждна и рентабилна работа.

Точност в големи размери – с диамантените боркорони на Bosch:
Висококачествените, здрави боркорони за мокро и сухо пробиване дават възможност за бързо центриране и начало на пробиването. За Вас това означава: абсолютна точност и при големите размери.