Продължете към съдържанието

Кърти БГ събори незаконна пристройка в гр.Ихтиман за по-малко от 4 часа.

В операцията по събаряне на незаконното строителство участваха петима професионалисти, оборудвани с предпазни средства за височинно къртене и инструменти за разбиване на бетон и тухлени стени. Заповедта на РДНСК влезе в сила от 10:30 часа на 20 април. Срокът за къртене на 5 кубика бетонова плоча и стоманобетонови колони с 10 кубика тухла беше 4 часа. Всичко стана в предвидените часове и се извърши с лекота и без инциденти от подбраният екип на мега структурата за къртене и събаряне на сгради.

Както вече многократно писахме (и реално сме доказвали) Кърти БГ не се притеснява да подписва договори с кратки срокове съчетани с разумни цени, защитени с договор с неустойки (започват от 10% при първи ден закъснение и т.н) ако не изпълни поръчките в срок. В следствие на това Кърти БГ има зад гърба си обекти с  рекордни срокове за територията на страната (може да се видят тук ).

Много държавни институции предпочитат работата с мега структурата за къртене с оглед на това, че винаги се забавят плащанията с до два, три месеца и те знаят, че имат подходящ контагент в лицето на Кърти БГ,  който не спира работа заради забавяне на финансови потоци. На много места и най-вече с  постоянни партньори структурата работи без изисквания за авансово плащане по договор.

Ако и вие имате незаконна постройка и искате да я съборите може да погледнете страница „цени за къртене“, а ако имате нужда от други къртачни услуги на територията на страната може да погледнете страница „услуги“ или на  контакти  да пишете или позвъните на Кърти БГ ,който ще ви отговори адекватно на всеки въпрос свързан с къртене, събаряне и извозване.