Продължете към съдържанието

Паралелно с множеството обекти в големите градове, като София и Пловдив, Кърти.БГ ЕООД разруши и демонтира поредица от постройки в Драгоман, Калотина и в същото време изпрати професионален екип за къртене на бетон в Костенец, където и сега се къртят поредица от бетонови фундаменти.

За всички обекти извън София, където няма седалище структурата за къртене и демонтиране подсигурява хотелски стаи с баня, телевизор и интернет. За демонтажите на ръка, рязане на метални колове и покриви Кърти.БГ ЕООД подсигурява собствен ток с няколко електрогенератора по 3 KW.

В резултат от партньорството си с Община Драгоман и много други държавни институции структурата показа конкурентни умения и съчета ниска цена с кратък срок за изпълнение на демонтажни работи. В рамките на един работен ден бяха съборени поредица от опасни постройки с ламаринени и дървени покриви, както и няколко паянтови сгради.

В същото време екипите за къртене на бетон се отзоваха на оглед в гр. Костенец, където структурата договори цялостно изпълнение за къртене и изхвърляне на бетонови фундаменти, намиращи се на различни разстояния един от друг в полетата и планините на с.Костенец. Там ще работят 10 професионалиста и ще нощуват в местен хотелски комплекс.